Hondencamping

La Soupèze

Ontspannen op vakantie met de hond? Dan gaat u natuurlijk naar Hondencamping La Soupèze in Frankrijk.

 

voor een ontspannen vakantie met uw hond(en)!

 

Reserveren van een staanplaats de blokhut of de gîte

Reserveren doet u door een e-mail te sturen aan: camping@la-soupeze.com vermeld in uw e-mail a.u.b. de onderstaande gegevens;

 

- Uw voor– en achternaam

- Geboortedatum

- Uw adres, postcode, woonplaats en land

- Uw e-mail adres (alleen als het e-mailadres afwijkt van het adres dat u nu gebruikt)

- Uw telefoonnummer

 

- Het type accommodatie;   standplaats - blokhut - gîte

- Wel of geen elektriciteit

- Aantal personen

- Aantal honden, ras + geslacht

- Graag een korte omschrijving van uw hond(en),  de naam van uw hond(en), gecastreerd/gesteriliseerd, karakter, sociaal met andere honden etc...

- Datum van aankomst

- Datum van vertrek

 

Omdat we ons specifiek richten op baasjes die met hun honden op vakantie gaan, en onze faciliteiten daarop toegespitst zijn, is de camping niet geschikt voor kinderen. Daarom hebben we een een leeftijdsgrens van 16 jaar ingesteld.

 

Na ontvangst van uw e-mail zullen we nagaan of de gevraagde datum nog ‘vrij’ is en dit omgaand per e-mail aan u doorgeven.

 

Wij verzoeken u binnen 20 dagen een aanbetaling te doen van 50% van het stageld, wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is sturen wij u een betaal– en reserveringsbevestiging.

 

Op de hondencamping zijn tegelijkertijd veel honden aanwezig, denkt u daarom, naast de verplichte inentingen, ook aan de entingen tegen kennelhoest. Uw dierenarts kan u hierover informeren.

 

Algemene voorwaarden van Camping La Soupèze

 

Als je een accommodatie reserveert ga je automatisch akkoord

met onze algemene voorwaarden.

 

Klik hier voor de beschikbaarheidskalender

Klik hier voor de vakantieperiodes

 

 

Vakantie met de hond of honden in Frankrijk? U wilt met de hond op vakantie naar een speciale hondencamping in Frankrijk? Hondencamping La Soupèze is een kleinschalige hondencamping in Zuid Frankrijk gericht op vakantiegangers die hun hond of honden meenemen op vakantie. De honden genieten hier op de hondencamping in Frankrijk heel veel vrijheid, de honden lopen bijvoorbeeld los op de hondencamping (mits dit goed gaat met de andere honden op de hondencamping) er is een stuk bos voor de honden aanwezig en een grote speelweide voor de honden en hun baasjes waar de hond lekker kan ravotten met de andere honden. De hondencamping is kleinschalig van opzet (7 plaatsen) hierdoor blijft het aantal honden beperkt op de hondencamping waardoor de kans op eventuele ongeregeldheden tussen de honden zeer klein is. We raden iedereen aan die op hondencamping La Soupèze wil verblijven vooraf te reserveren. Als verhuur accommodaties zijn er een blokhut en een gîte aanwezig, de blokhut is gesitueerd op de hondencamping en de gîte is gelegen op een mooie plaats op ons terrein waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft. Enige restricties zijn wel van toepassing: de burgemeester van Dournazac heeft ons duidelijk te kennen gegeven dat we de franse wet inzake honden moeten respecteren. Dit houdt in dat we géén categorie 1 en categorie 2 honden mogen accepteren op de hondencamping, meer informatie hierover vind u op de website van de Nederlandse ambassade in Frankrijk. Ook op onze hondencamping gelden een aantal regels, deze zijn te vinden op de pagina; algemene voorwaarden. Kortom: op onze hondencamping in Frankrijk heeft eenieder een ontspannen vakantie!